Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе изключително доволен след историческата победа

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе изключително доволен след историческата победа
Коментари Харесай

Илиан: Феновете на ЦСКА да не ни винят за изгубената титла, а да се запитат защо не биха нито веднъж Лудогорец

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе извънредно удовлетворен след историческата победа с 3:1 като посетител на ЦСКА-София в среща от втория кръг на efbet Лига.

Успехът на “Армията ” е първи за “моряците ” от далечната към този момент 2003 година и едвам трети в цялата история на съперничеството сред двата тима. След триумфа в центъра на столицата Илиев се обърна към почитателите на “червените ”, като ги прикани да се запитат за какво техните любимци не съумяха нито един път да победят Лудогорец миналия сезон, до момента в който варненци го направиха цели два пъти.

“Радващо е да реализираме такава победа на открито и то против ЦСКА. Накрая сами си направихме мача сложен, само че като цяло считам, че бяхме по-добрият тим. Още преди началото на срещата знаехме слабите страни на противника и бяхме наясно по какъв начин можем да го победим. Лошото е, че не вкарахме още един гол, с цел да затворим мача. Поздравявам моите момчета за показаното през днешния ден и крайния резултат. Подценихме обстановката при 3:0 в последните минути, което увеличи напрежението в нашите редици. Имам забележки, само че дано не бъдем максималисти сега, а да се насладим на успеха ”, разяснява пред Диема Спорт Илиев.

" Ако почитателите на ЦСКА в действителност мислят, че ние сме отговорни за изгубената им купа предходната година, тъпо за тях. Ние бихме два пъти Лудогорец, а те - нито един път. Нормалните хора би трябвало да се замислят за какво ЦСКА не победи Лудогорец, а ние го направихме два пъти ”, добави още треньорът на Черно море, който бе заставен да изхаби доста нерви около свадите в края на предишния сезон.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР